UDLEJNING

forside genvej udlejning billede af kasser

Her finder du alt i udlejning indenfor AV-udstyr...


SERVICE

forside genvej service billede af projektor

Service gennem DVC A/S er både almen
forebyggende service på dit AV udstyr – på din
lokation, MEN også service på dit AV udstyr, når
uheldet er ude..

SALG

forside genvej salg billede af pakke

Vi giver dig råd og vejledning, når du skal vælge AV udstyr til din virksomhed..

BRUGT

forside genvej brugt billede af brugt
Vi skifter løbende vores AV udstyr ud og har derfor konstant et lager af brugt AV udstyr, som vi løbende sælger til attraktive priser...

INSTALLATION

forside genvej installation billede af tekniker
Professionel installation af AV udstyr kræver i særdeleshed kompetence hos AV installatøren..


NYHED


Her får du indsigt i vores indkøb af produktnyheder, vi løbende investere i for, at være på forkant med udviklingen og trenden på markedet indenfor AV udstyr...
 

Udlejning af AV-udstyr

Størstedelen af DVC’s aktiviteter ligger på udlejningsområdet – dette er ikke uden grund. Fra starten i midten af 80´erne, har DVC fokuseret på service, kvalitet og pris - meget enkelt. Vor daglige kontrol af udstyret sikrer at udstyret altid fungerer 100%, ikke er ridset eller bulet, men fremstår præsentabelt og velfungerende. Den teknologiske udvikling giver ofte både bedre, billigere og mere brugervenlige produkter. DVC mener, at udviklingen skal komme vore kunder 100% til gode - også når det gælder pris. Servicen i vores udlejning er selve grundlaget.

Vore 28 servicevogne er altid i nærheden og vore teknikere sørger for at al teknik fungerer før de overlader scenen til kunden. 


DVC som også er kendt som Dansk Video Center A/S  - er på forkant med alt udstyr inden for den audio og visuelle verden. Til konferencer, pressemøder, produkt-præsentationer og messer er det altafgørende at bevare fokus på budskabet. Det skal ses og høres uden forstyrrende, tekniske problemer og med maksimal gennemslagskraft. Samtidigt skal det kun være billede og lyd - og ikke budgettet - der blæses op i stort format. Udlejning af AV-udstyr er et af DVCs vigtigste forretningsområder. Vi har sortiment, ekspertise og kompetence til at sikre dig at dit arrangement bliver en succes.
Vi er Danmarks største AV-center og er landsdækkende med afdelinger i København, Odense og Aarhus.Kontaktformular