DVC - Teknisk afvikling
Tekniker på bemandning
DVC - Teknisk afvikling
Tekniker på bemandning
DVC - Tekniker
Tekniker reparere AV-udstyr

Intern sælger/projektleder søges til DVC i Søborg

Har du erfaring indenfor salg og/eller udlejning af AV-udstyr, kan vi muligvis tilbyde dig et job i vores afdeling i Søborg.

Vi søger en medarbejder der er god til kundekontakt, med relevant teknisk baggrund og samtidig er en dygtig sælger som kan arbejde selvstændigt, deltage i kundemøder, og udforme tilbud på salg og udlejning af AV-udstyr til konference og møder. Du vil indgå i vores team af dygtige AV-fagfolk som dagligt betjener vores erhvervskunder med levering og montering af AV-udstyr.

Dine arbejdsopgaver indeholder bl.a.:

• Salgsarbejde
• Projektledelse
• Udformning og fremsendelse af tilbud og Ordre
• Betjening af vores faste kunder, herunder telefon support og kundebesøg
• Support og samarbejde med vores dygtige AV-teknikere

Det forventer vi af dig:
At du har erfaring med salg og kundebetjening, og har teknisk erfaring med AV-udstyr.
Kundernes behov er individuelle og forskellige fra gang til gang, og det er derfor vigtigt, at du kan arbejde selvstændigt, er kreativ, men også samarbejde med vores teknikere omkring løsning af kundernes behov.
Det er vigtigt for os, at du er servicemindet, udadvendt og imødekommende.

Du skal have kørekort til personbil, samt fremvise straffeattest. Vi tilbyder en god løn efter faglige kvalifikationer.

Har du lyst til et spændende og alsidigt job med mange udfordringer, skal du sende din ansøgning og CV til job(a)dvc.dk, mærket ”Interne sælger/projektleder”

Vil du høre nærmere omkring jobbet kan du kontakte Niels Andersen på telefon 3954 7710.


Lidt om os:
DVC A/S er landsdækkende AV-firma med afdelinger i København, Odense og Aarhus. Vi har 30 års erfaring med udlejning og salg af professionelt AV udstyr til erhvervskunder. Vi arbejder konstant med innovative løsninger til vores kunder, lige fra det spektakulære til det simple, alt efter behov. Dette har givet os en bred og dyb kompetence med opsætning af moderne AV-teknik til afvikling af konferencer og events for vores kunder. Vores mål er at sikre kunderne en god oplevelse.


AV-tekniker søges til DVC i København


Har du erfaring fra AV-/Radiobranchen, eller har arbejdet med lyd og lys, og brænder for det, så har du muligheden for at få et spændende og alsidigt job som AV-tekniker i vores udlejningsafdeling.
Du vil komme til at indgå i vores team af AV-teknikere, der betjener vores erhvervskunder med levering og montering af AV-udstyr, ligesom du af og til vil være en del af bemandingen, der skal styre teknikken under kundernes arrangementer. (Kongresser, konferencer, møder, events mv.)
Dine arbejdsopgaver indeholder bl.a.:

• Udbringning og montering af AV udstyr hos kunder

• Teknisk assistance under afvikling

• Planlægning af større kundeopgaver

• Afprøvning og test af AV-udstyr

Det vi forventer af dig..
Opgavernes omfang er forskellige fra gang til gang og det er derfor vigtigt, at du kan arbejde selvstændigt og i teams ude hos kunderne, ligesom du må være indstillet på, skiftende arbejdstider, der også kan/vil indebære aften- og weekendarbejde.
Du skal have kørekort til bil, og ren straffeattest. Vi kan tilbyde en god løn efter kvalifikationer.

Har du lyst til et spændende job og en god uddannelse med mange udfordringer, skal du sende din ansøgning og CV til job(a)dvc.dk.
Vil du høre nærmere omkring jobbet, kan du kontakte Bent Hørning på 39 54 77 18.

Lidt om os:
DVC A/S er landsdækkende med afdelinger i København, Odense og Aarhus og har i 28 års erfaring med udlejning og salg af AV udstyr til erhvervskunder. Vi arbejder konstant med innovative løsninger til vores kunder, lige fra det spektakulære til det simple, alt efter behov. Dette har givet os en bred og dyb kompetence med opsætning af moderne AV-teknik til afvikling af konferencer og events for vores kunder. Vores mål er at sikre kunderne en god oplevelse.


AV-freelance søges   


Vi er altid interesseret i at høre fra branchens dygtigste folk.
Hører du til en af Danmarks bedste AV-teknikere?
Mener du, at du kan gøre en forskel i et særdeles engageret og veluddannet team?

Så send en ansøgning til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og husk at vedhæfte dit CV, mærk ansøgningen "Freelance".