Streamingskab og scaler
Livestreaming over mobilbredbånd
DVC og kulturministeriet
DVC laver liveudsendelser med kulturministeriet

Streaming - Livestreaming - Webcast

Vi kender alle streaming af video og musik over internettet. Det tager kun et splitsekund, at modtage indholdet løbende, som var det ”In Real Life”.
DVC livestream ikoner01

Når virksomheder skal sikre, at deres budskaber kommer ud til kunder og medarbejdere uanset, hvor de befinder sig, så er streaming, enten live eller som Video on Demand (VOD), løsningen.

Vi (virksomhederne og kunderne) har alle travlt i hverdagen og har derfor behov for et ultimativt værktøj til hurtig kommunikation. Derfor er streaming via internettet blevet mere og mere almindeligt, når budskaber skal bredt ud (nationalt eller internationalt), hvad enten det drejer sig om konference, interne møder eller undervisning.

DVC livestreaming03


Streaming af konference


DVC livestreaming player01

Streaming af konference, generalforsamling, pressekonference eller anden relevant begivenhed, giver dig og din virksomheden mulighed for at komme helt ud til alle relevante modtagere på samme tid, både nationalt og internationalt. Som det kan ses, så er muligt, at integrere PowerPoint præsentationen med streamingen, så der ikke går noget tabt af kommunikationen.


Streaming af internt møde

DVC livestreaming player02
Budskaber fra ledelsen er altid relevante og derfor kan det være af væsentlig betydning, at de kommer ud til alle på én og samme tid. Flere og flere virksomheder er derfor gået over til at anvende live streaming.

Streaming af uddannelse og produktdemonstration


DVC livestreaming player03
Uddannelse af eksempelvis nye medarbejdere og/eller kunder i nye produkter er i dag blevet mere kompliceret opgave i og med, at det er blevet sværere at finde tid til dette, specielt, hvis det også kræver transport for at deltage. Streaming gør det muligt for Jer, at producere uddannelsen, uploade den og så lade ”kursisterne” streame uddannelsen, når de har tid og overskud til at tage imod indlæringen.

Det kan også være eksempelvis HRM afdelingen i din virksomhed, har behov for at sikre, at alle medarbejdere har adgang til eksempelvis interne politikker, code of conduct mv. Her er også oplagt, at give interne som eksterne medarbejdere mulighed for, at streame det.

Fordelen ved streaming er, at alle medarbejdere kan streame direkte til deres PC, tablet, iPad og smartphone, altså er det muligt, at være på live eller streame, når der er mulighed for det. Derved spares der ud over transport også og evt. traktement.

DVC har alt teknisk ”know how” inden for videokommunikation på internettet. Vi kan rådgive dig til den bedste streaming-løsning til det pågældende arrangement eller opgave.

Med den teknologi som findes i dag, er det ikke bare blevet nemmere, men også billigere at ”broadcaste” virksomhedens budskab ud på internettet. Uanset hvilken ønsker og behov du må have, står DVC altid klar, til at integrere en streaming-løsning til jeres pågældende arrangement eller opgave.

DVC står for alt teknisk udstyr på stedet. Transmissionen foregår via vores videoservere og det er muligt, at gengive i fuld HD kvalitet.

Det eneste du behøver, er at kontakte os!


Kontaktformular


DVC er specialiteter inde for web-cast og live-streaming af arrangementer som:

·   Konferencer

·   Kongresser

·   Møder

·   Foreningsarrangementer

·   Personalemøder

·   Produktfremvisninger

·   Undervisning

·   Uddannelse

·   Fokus-grupper

·   Foredrag

·   Events

·   Og meget andet..